Despre

În anul 2019, s-a înființat compania Bioagrifert, având ca misiune fundamentală sprijinirea comunității fermierilor prin furnizarea de soluții inovatoare destinate agriculturii ecologice. Focalizându-se pe sectorul agricol, Bioagrifert s-a dedicat distribuției de inputuri organice, reprezentând un partener de încredere pentru fermieri în toată această călătorie.
Portofoliul diversificat de produse organice oferite de Bioagrifert a acoperit cu succes fiecare etapă crucială a dezvoltării plantelor, de la stadiul vegetativ incipient până la maturitatea deplină. Această gamă completă de produse a inclus soluții pentru îmbunătățirea solului, fertilizatori organici inovatori și alte tehnologii avansate care au contribuit la sporirea randamentelor și calității recoltelor.
Cu o viziune îndrăzneață, Bioagrifert a îmbrățișat ideea de a construi o agricultură mai sustenabilă și mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Prin intermediul parteneriatelor strânse cu fermierii și prin furnizarea de informații și consultanță specializată, compania a reușit să devină un pilon important în promovarea practicilor agricole ecologice și durabile.
Unul dintre aspectele distinctive ale Bioagrifert a fost distribuția sa la nivel național, produsele și serviciile de calitate superioară ajungând la fermierii din întreaga țară. Aceasta a permis Bioagrifert să ofere suport nu doar pe plan teoretic, ci și prin intermediul unei prezențe fizice și a unei comunicări eficiente.
Bioagrifert a demonstrat că angajamentul față de dezvoltarea durabilă a agriculturii poate duce la succes într-un domeniu critic pentru bunăstarea societății. Prin eforturile sale de a oferi soluții inovatoare pentru agricultura ecologică și prin distribuția sa extinsă la nivel național, compania a reușit să își îndeplinească scopul de a sprijini fermierii în eforturile lor de a crește recolte sănătoase și de calitate.

Valorile care ne recomandă

Încredere

Calitate

Consultanță

Inovare

Eficiență

Contact

Chiar dacă sediul nostru este în Constanța, avem clienți și colaboratori în toată țara.

Telefon

+40 721 347 338

Email

office@bioagrifert.ro

LinkedIn

@bioagrifert

Facebook

@bioagrifert